Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Vlaams Belang rondt de kaap van 100.000 volgers op facebook

Vlaams Belang rondt de kaap van 100.000 volgers op facebook
Nationaal @ Vlaams Belang

Tom Van Grieken: “Onze boodschap leeft bij de bevolking!”

Afgelopen week rondde Vlaams Belang de kaap van niet minder dan 100.000 volgers op facebook. Voorzitter Tom Van Grieken reageert tevreden.

Sociale media zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit geworden. Het staat partijen toe om rechtstreeks met hun potentiële kiezers te communiceren. Zo ook Vlaams Belang.

Verantwoordelijke Sociale Media Bart Claes: “Facebook en Twitter zijn niet meer uit verkiezingscampagnes weg te denken. Wie niet online communiceert, loopt een groot deel van zijn of haar potentiële kiezers mis. Het Vlaams Belang zet dan ook meer dan ooit in op sociale media en dat werpt zijn vruchten af. Al kan het altijd nog beter, uiteraard!”

Ook voorzitter Tom Van Grieken reageert tevreden: “Onze sterke positie op sociale media toont aan dat onze boodschap leeft bij de bevolking. Een voordeel is ook dat we onze boodschap ongefilterd tot bij hen krijgen. En nog belangrijker: we kunnen horen wat er leeft bij de mensen. Waar we vroeger als eerste partij luisterden naar wat er leefde in de Vlaamse volkswijken, doen we dat nu ook via sociale media.”

De partijvoorzitter richtte ook een dankwoord aan de facebookvolgers van de partij.